Kylie Jenner, miliardara din familia Kardashian are din nou motiv de sărbătoare. Revista Forbes a publicat zilele trecute topul celor mai bogați oameni din lume, iar Kylie nu avea cum să lipsească de acolo.

Pentru fanii lui Kylie Jenner nu sunt foarte surprinși să afle că aceasta se află din nou în topul Forbes, pentru al doilea an consecutiv. Kylie este cea mai tânără miliardară self-made, iar pentru prima dată a apărut în topul Forbes în 2019, iar de atunci afacerea sa a continuat să înregistreze sume fabuloase

Kylie a descoperit rețeta succesului în afaceri și a înțeles că familia ei este un factor important pentru dezvoltarea business-ului. Aceasta a colaborat cu sora ei, Kim Kardashian pentru gama KKW Fragrance, iar apoi a creat o altă gamă, dedicată îngrijirii pielii, numită Kylie Skin. Cea mai importantă colecția pentru Kylie este cea lansată împreună cu fiica ei, Stormi și se pare că aceasta a fost și una dintre cele mai vândute. ”Am așteptat acest moment din ziua în care am aflat că sunt însărcinată. O colecție întreagă dedicată frumoasei mele fiice”.

La doar 22 de ani, Kylie conduce o afacere în valoare de nu mai puțin de 1.2 miliarde de dolari. În luna noiembrie a anului trecut, vedeta a vândut 51% din acțiunile pe care le deținea la Kylie Cosmetics companiei Coty Inc, iar această tranzacție i-a adus lui Kylie 600 de milioane de dolari.

”Nu mă așteptăm. Nu pot să prezic viitorul. Dar mă bucură recunoașterea pe care am primit-o”, spunea Kylie într-un interviu pentru revista Forbes.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on