Lady Gaga se pregătește să lanseze ”Haus of Beauty”, așa că a profitat de ocazie și a declarat de ce pune accent pe makeup și îl consideră esențial. Artista spera că produsele ei să-i ajute pe cei care „au nevoie să fie ridicați de pe jos.”

”Machiajul are puterea de a schimba ceea ce simți atunci când te simți cel mai rău cu putință. Când eram în turneul Joanne, mi-am dat seama că am mers în turnee de când aveam 22 de ani. Tocmai fusesem la Super Bowl, Coachella și apărusem în A Star Is Born.

Începusem să am o cădere nervoasă. Makeup artist-ul meu mă culegea de pe jos, mă punea pe scaun, îmi usca lacrimile și-mi spunea „O să-ți pun fața acum”. Dacă plângeam în timp ce făcea asta, îmi ceream scuze, iar ea îmi spune că e OK, pentru că are grijă de mine”, a declarat Lady Gaga.

„Nu m-am simțit niciodată frumoasă și încă am zile în care nu mă simt frumoasă. Toate nesiguranțele pe care le-am înfruntat în viața asta, cum ar fi faptul că am fost bullied în adolescență, vin din spate și mă afectează în prezent. Apoi mă machiez și fără să-mi dau seama simt acest super-erou din interiorul meu. Îmi oferă aripile de care am nevoie să zbor.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤘 #HAUSOFMETALHEAD 🤘 @hauslabs @amazon

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on