Lady Gaga se află și ea acum pe lista artiștilor acuzați de plagiat, pentru că un cântăreț ar fi acuzat-o pe vedetă că pentru piesa "Shallow" s-ar fi inspirat de la el.

Cel care o acuză pe Gaga se numește Steve Ronsen și susține că în piesa lui din 2012, "Almost", care a fost postată pe SoundCloud, există o linie melodică de 3 note  - G, A, B - pe care Gaga a replicat-o în Shallow. Ronsen vrea acum o sumă mare de bani, pentru a face o înțelegere cu artista, dar nici Gaga și nici avocații ei nu se lasă intimidați, pentru că ei afirmă că acest om nu încearcă decât să facă rost de o sumă mare de bani pe spatele unei artiste cunoscute. 

Avocatul lui Ronsen a venit cu dovezi și speră să rezolve această problemă cât mai repede, dar Lady Gaga nu se dă bătută și susține că nu s-a inspirat din piesa lui și că notele respective se găsesc în mai multe piese celebre. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Between developing formulas, mixing the shades, designing the packaging and components, as well as casting the models and collaborating on styling, direction, and being the creative director, pulling all-nighters making boards that showed all our imagery and art—this launch is so very special to me. This is a labor of love and passion to be the Warhol of an artist I’ve always wanted to be. I love everyone who works w/ me @hauslabs we are a family on a mission: to inspire bravery, inspire a positive community that breeds self-acceptance. We want you to see you as you see yourself. Thank you for going on this journey with me. This isn’t just makeup. It’s a battle. A battle for your life. And I hope this makeup inspires you as much as makeup did when I fell in love with it and it helped me discover myself. I love you. We want you to love yourself ❤️ #HausLaboratories #BattleForYourLife

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga) pe