Lady Gaga a pregătit multe surprize pentru monstruleții ei. Una dintre ele este un super concurs cu premii de peste 13.000 de dolari.

Lady Gaga vrea să le testeze creativitatea fanilor ei. Artista a lansat de curând albumul ”Chromatica”, iar acum vrea ca acesta să se bucure de un nou cover alt. Fanii artistei sunt liberi să își imagineze propriul univers ”Chromatica”, iar cele mai bune creații vor fi recompensate.

”Admiratorii mei şi-au arătat constant dragostea şi creativitatea prin arta lor, de-a lungul anilor, şi mă fac mereu fericită şi înțeleasă. Sunt nerăbdătoare să văd ce înseamnă «Chromatica» pentru ei”, a declarat Lady Gaga pentru NME.

”Simbolul pentru Chromatica are o undă sinusoidală, care este simbolul matematica pentru sunet, reprezintă toate elementele din care este compus sunetul. Pentru mine, sunetul este cel care m-a vindecat în perioadele grele din viata mea”, a spus Lady Gaga despre album.

Concursul se va încheia pe 21 iulie, iar câştigătorul va primi 10.000 de dolari cash, un exemplar imprimat al lucrării lui, cu autograf. Nouă finalişti vor primi câte 400 de dolari și un afiş semnat de Lady Gaga.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to #Chromatica. Now dance motherf💕ckers!!!!!!!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on