Lady Gaga, la fel ca alte multe vedete a fost extrem de afectată de moartea lui George Floyd. Artista și-a făcut curaj și a postat un mesaj extrem de emoționant pe Instagram.

Lady Gaga nu a stat nepăsătoare la evenimentele din ultima perioadă. Artista avea în plan să celebreze lansarea albumului ”Chromatica”, dar a anulat acest eveniment. Cazul lui George Floyd a dat-o peste cap pe artistă, așa că a decis că este timpul să își spună părerea în online.

”Am foarte multe lucruri de spus pe acest subiect, dar primul lucru pe care vreau să-l spun este că-mi este frică să spun orice care ar putea duce la furie, deși fix asta este emoția justificată de acum. Nu vreau să contribui la și mai multe violențe, vreau să contribui la soluții.

Sunt revoltată de moartea lui George Floyd, la fel cum am fost de morțile prea multor vieți de culoare, de-a lungul sutelor de ani, care au fost luate de lângă noi în această țară, ca rezultat al rasismului sistemic și sistemului corupt care-l susține. Vocile comunităților de culoare au fost reduse la tăcere mult timp, iar acea tăcere s-a dovedit a fi mortală în repetate rânduri.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on