Demi Lovato a recunoscut de curând că a picat din nou pradă viciilor, după 6 ani de abstinență, însă nimeni nu se aștepta la asta: artista a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de heroină. Informația a apărut mai întâi pe site-ul TMZ, și a fost preluată apoi în presa internațională. 

Autoritățile au confirmat ulterior că Demi a fost internată într-un spital din Los Angeles, iar câteva surse au declarat ulterior pentru revista People că Demi a fost stabilizată și e conștientă. 

La aflarea veștii, Lady Gaga și alte vedete au transmis mesaje de încurajare, pline de emoție pentru colega lor de breaslă: "Ar trebui să o înconjurăm pe Demi ovato cu dragostea noastră. Sunt atât de fericită că ești în trăiești. Slavă Domnului! Dacă îi cunosc pe monștrii mei atât de bine pe cum cred, cu toții îți dorim să îți găsești pacea interioră și să primești dragostea pe care atât de mulți o simt pentru tine "

Pe lista celor care i-au transmis mesaje de încurajare se numără și vedeta TV Ellen De Generes, Meghan Trainor sau Bebe Rexha.