După ce a impresionat pe toată lumea cu interpretarea din "A Star Is Born", filmul regizat de Bradley Cooper, Lady Gaga este în cărți pentru o nouă super producție. Potrivit tabloidului "Daily Star", Gaga și Angelina Jolie "se bat" pentru rolul Cleopatrei.

Deși, inițial, producătorii filmului s-au gândit să-i acorde rolul actriței premiate la Oscar, Lady Gaga este văzută acum ca favorită, spune o sursă din cadrul Sony, compania care va realiza filmul. Din câte se pare negocierile sunt avansate, iar pelicula, cu un buget record, se pregătește să intre în faza de pre-producție.

13 vedete care împlinesc 30 de ani în 2019. Uite cine va schimba prefixul!

Noul film își propune să cucerească cinematografele, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 50 de ani, când Elizabeth Taylor a "intrat în pielea" Cleopatrei. "Cleopatra era cunoscută ca Regina Nilului, iar Elizabeth Taylor s-a stabilit ferm ca regină a Hollywood-ului, în versiunea filmului din 1963. Există toate motivele să credem că oricine o va juca de-a lungul timpului, se va bucura de același succes în industria cinematografică."