După o perioadă intensă în carieră, Lady Gaga a anunțat că vrea să pună pauză în cariera ei muzicală și să se retragă după terminarea turneului mondial. Artista a făcut anunțul chiar în conferința de presă de la lansarea documentarului despre viața sa, iar discursul ei a băgat pe toată lumea în ceață.

"Aștept să mă vindec..." a fost declarația care a trezit o mulțime de semne de întrebare, iar documentarul vine să clarifice totul.

10 piese despre care n-ai ştiut că sunt compuse de Randi

Lady Gaga se pare că suferă de o boală cronică misterioasă: fibromialgie. E prima oară când artista a vorbit despre asta și a emoționat pe toată lumea.

Cântăreața apare chiar și în teaserul "Fife Foot Two" pe patul de spital, plângând de durere în timp ce primește tratament.

Fibromialgia este o boală atipică, care se manifestă prin dureri în tot corpul, oboseală, tulburări de somn, și afectează între 2-5% din populația lumii, în special femei. Boala apare de obicei după o infecție puternică, o perioadă de stres intens sau un traumatism, pe fondul unui organism slăbit.