După o perioadă intensă în carieră, Lady Gaga a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. Pentru ea, viața nu este chiar roz, în afara scenei. Artista suferă de o boală cumplită și a povestit totul în documentarul despre viața ei, „Gaga: Five Foot Two“, disponibil pe Netflix.

Lady Gaga se pare că suferă de o boală cronică misterioasă: fibromialgie. E prima oară când artista a vorbit despre asta și a emoționat pe toată lumea. În anul 2013, Gaga a fost nevoită să-şi anuleze toate întâlnirile oficiale pentru turneul „Born this Way Ball“ pentru a se opera la şold. Atunci a fost diagnosticată cu fibromialgie, o boală care se manifestă prin dureri musculare, rigiditate în mişcări, oboseală, tulburări de somn, anxietate și depresie. Apoi, în 2017, Gaga a luat pauză de la turneul său mondial pentru a-și trata durerile insuportabile.

Cântăreața apare chiar și în teaserul "Fife Foot Two" pe patul de spital, plângând de durere în timp ce primește tratament de specialitate.

Fibromialgia este o boală atipică, care se manifestă prin dureri în tot corpul, oboseală, tulburări de somn, și afectează între 2-5% din populația lumii, în special femei. Boala apare de obicei după o infecție puternică, o perioadă de stres intens sau un traumatism, pe fondul unui organism slăbit, și, potrivit medicilor, este extrem de greu de diagnosticat.