De curând, Lady Gaga și-a făcut două tatuaje ambele având o semnificație specială, însă unul dintre ele a fost realizat greșit.

Lady Gaga a petrecut Ziua Îndrăgostiților în salonul de tatuaje, acolo unde și-a realizat două tatuaje: un trandafir, a cărui tulpină se întinde de-a lungul întregii sale coloane vertebrale și lângă care e scris „la vie en rose”, piesă lansată de Edith Piaf în anul 1947, și pe care cântăreața a cântat-o în pelicula „A Star is Born” și un portativ cu numele G-A-G-A transpus în note muzicale.

Însă, cel de-al doilea tatuaj a fost realizat greșit, deoarece portativul avea patru linii, nu cinci. Imediat ce a observat greșeala, Gaga s-a întors în salonul de tatuaje pentru a completa tatuajul.

Artista s-a amuzat de această eroare și a explicat, într-un video postat pe Instagram, cum s-a produs aceasta: consumul mare de tequilla în momentul în care a realizat tatuajul. „Criza muzicală a fost evitată. Prea multe tequila și am uitat a cincea linie de pe portativ. Iată cum trebuia să arate!”, a scris Lady Gaga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musical crisis averted. Too many tequilas forgot the fifth staff line poor thing. Here’s the real deal 😎

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga) pe