Liam Hemsworth, care a depus săptămâna trecută cererea de divorț după şapte luni de căsătorie cu Miley Cyrus, nu a mai publicat nimic pe Instagram de la confirmarea separării de artista americană, la începutul acestei luni, însă a revenit pe platforma social media pentru a anunța data de lansare în Statele Unite a celui mai recent film în care joacă, intitulat ''Killerman''.

''Sunt încântat să anunț că un film la care am lucrat, intitulat 'Killerman', va fi lansat în Statele Unite la 30 august. Sunt incredibil de mândru de efortul depus de toată lumea. A fost o onoare absolută să lucrez din nou cu prietenul meu Emory Cohen, unul dintre actorii mei preferați, Malik Bader, un regizor extrem de creativ şi de inteligent şi cu genialul Ken Seng'', a scris Liam Hemsworth.

''Sânge, sudoare şi lacrimi din partea tuturor celor implicați. Producția unui film independent este întotdeauna un lucru dificil şi vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au muncit din greu şi care au contribuit la realizarea acestuia'', a mai scris actorul.