A fost motiv de sărbătoare în familia Lidiei Buble. Tatăl artistei a împlinit 70 de ani, iar fiica lui i-a organizat o petrecere-surpriză și i-a făcut un cadou special.

Lidia a avut grijă să îi facă tatălui său un cadou pe care nu îl va uita niciodată, aceasta i-a luat un tort în formă de biblie și i-a organizat o petrecere. La petrecere au venit toți cei 11 copii ai lui, iar Lidia a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine.

„Dragilor trebuie să vă mărturisesc ceva. Astăzi îi facem petrecere-surpriză lui tati! Nu am vrut să spun nimic până acum pe Instagram pentru că îl știe destul de multă lume din Deva și nu voiam să îl sune. Vă arăt, avem și tema! Toată lumea trebuie să fie îmbrăcată în alb. O să vă arăt imediat locația, este absolut superbă, abia aștept ! Tati este pe drum, eu mă duc să mă schimb și abia aștept să vă iau cu mine să vă arăt. Tati împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani și ne-am gândit să îi facem o petrecere-surpriză pentru că știu că nu a avut parte niciodată de una”, a spus Lidia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AȘA ARATĂ UNIVERSUL MEU❤

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe