Lil Nas X continuă să ne uimească. Artistul și-a făcut apariția la random la o nuntă și, mai mult de atât, a dansat cu mireasa.

Lil Nas X a fost unul dintre artiștii favoriți ai anului 2019. Aceasta are o relație de prietenie foarte frumoasă cu Miley Cyrus după ce a lansat împreună cu Billy Ray Cyrus piesa ”Old town road” și se pare că a împrumutat multe din comportamentul excentricei artiste. Lil Nas și-a făcut apariția la o nuntă exact în momentul în care a început să cânte piesa lui. Toți invitații au rămas surprinși în timp ce Lil Nas a pășit în încăpere la brațul miresei.

Anul trecut au fost multe presiuni puse pe artist să recunoască faptul că este gay. La acel moment, Lil Nas declara că: ”Nu m-a forțat nimeni, este doar că am fost crescut să urăsc chestia asta. Homosexualitate, oameni gay. Haide, dacă ești într-adevăr din cartier, știi despre ce vorbesc. Dacă aș fi făcut asta în orice alt moment, s-ar fi spus că aș fi făcut-o pentru atenție, dar dacă fac asta cât sunt în top, atunci știi că e pe bune și arată că nu-mi pasă de ce cred oamenii.”