Moartea lui George Floyd a afectat-o chiar și pe Lizzo, care nu a mai rezistat și și-a exprimat și ea părerea în mediul online.

„Mi-au spus că, la acest moment, toate violențele care se întâmplă în oraș vin din partea KKK sau din partea poliției. Sunt oameni care vin din sud, sunt grupuri de teroriști naționaliști care vin din sud și care patrulează pe străzi și împușcă oamenii. Adevărata poveste nu este spusă în totalitate. Nu e vorba despre oamenii de culoare, ci albii sunt cei care folosesc termenul de „război de rasă”. N-avem nevoie de mizeria asta. Vrem ceea ce am vrut întotdeauna, de la începutul acestei nenorocite de țări - aceleași drepturi pe care toată lumea le are.”, a spus ea.

 „Am încercat să fiu echilibrată în tot acest timp. Muncesc la asta. Stați puțin să mă adun. Nu este atât de greu de văzut. Cei care nu văd nu vor să vadă. Nu mai am empatie pentru cei care sunt incapabili să vadă. Oamenii de culoare au obosit. Suntem atât de obosiți. Pericolul naționaliștilor albi care împușcă oamenii pe străzi și dau cu mașina peste ei. Cum să nu vedem unde este problema? De ce toată lumea din media este atât de politică? Nu vorbim despre o problemă politică. Este mult mai profundă decât politica. Există în venele acestei țări - rasismul îi curge prin vene.”, a continuat ea.