Madonna și-a făcut un obicei din a anula concertele din cauza problemelor de sănătate. Asta s-a întâmplat și în cazul celui mai recent concert din Lisabona.

Madonna și-a anulat concertul de duminică seară de la Lisabona cu 45 de minute înainte de ora la care era programat, iar fanii au fost foarte dezamăgit. Artista nu este la primul eveniment de acest gen. Concertul din Lisabona este cel de-al optulea show din turneul ”Madame X” care nu are loc din cauza unor probleme de sănătate pe care le are artista.

”Îmi pare rău că a trebuit să anulez show din seara asta, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc”, a scris artista pe Instagram. 

Acum câteva luni, Madonna urma să urce pe scena Wang Theatre în cadrul turneului ”Madame X” când a făcut un anunț pe Instagram: ”Să țin un concert în fiecare seară mă bucură atât de mult, iar să anulez este un fel de pedeapsă pentru mine, dar durerea pe care o simt acum este copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez sfaturile medicului pentru a mă putea întoarce mai puternică să continui călătoria Madame X cu voi, toți”.