Pretty boy, dirty boy Maluma şi-a închis contul de Instagram, urmărit de 42,4 milioane de utilizatori, după ce a fost criticat, în mod eronat, că maltratează animale.

Maluma se afla în Mexic pentru a-şi promova cel de-al patrulea album, „11:11” și a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare ținând un pui de leu. Fanii artistului au reacționat imediat, adresându-i acestuia critici. Urmăritorii lui Maluma au crezut că animalul este noua lui mascotă şi l-au atacat pentru că l-a scos din habitatul lui natural.

 „Mă uitam la comentariile de la cea mai recentă postare a mea cu leul. Nu ştiu, nu înțeleg de ce există oameni atât de proşti care cred că este mascota mea. Nu înțeleg că acest animal este aici pentru că a fost salvat? Nu înțeleg că ar fi fost mort dacă nu îl salvau? Nu voi sprijini vreodată traficul de animale. Cum puteți crede că aş avea un leu drept animal de companie? Nu mai faceți supoziții. Nu mai spuneți atâtea prostii dacă nu ştiți, ignoranților”, a declarat Maluma.