În timp ce tot mai multe voci îl acuză de misoginism, Maluma se bucură în continuare de succes pe plan muzical și personal. De mai bine de un an, artistul de origine columbiană formează un cuplu cu fotomodelul Natalia Barulich, iar toată lumea se întreabă când va avea loc nunta.

Într-un interviu pentru numărul de septembrie al revistei Hola!US, Maluma a dat cărțile pe față și a explicat care este motivul pentru care nu vrea să se căsătorească: “Ceea ce mă îngrijorează este faptul că de fiecare dată când un cuplu se căsătorește, se termină… nu înțeleg de ce. Aș prefera să iubesc necondiționat. Mi-ar plăcea să mă căsătoresc, dar prefer să am dragoste adevărată, care nu depinde de niște verighete sau un act.”

 

 

With my sweetheart 💘

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Totuși, la un moment dat, Maluma se vede ”așezat la casa lui”: “Desigur, vreau să mă căsătoresc, să trăiesc într-o fermă mare, cu caii mei, să am copii ... dar acum nu mă interesează. Am alte priorități, vreau să fiu un părinte tânăr, dar nu încă. Trebuie să mai trec prin câteva etape și să mă pregătesc pentru a-i putea da toată dragostea unui copil”.

Maluma și Natalia Barulich s-au cunoscut în aprilie 2017, la filmările videoclipului "Felices Los 4", și, după cum spun ei, a fost dragoste la prima vedere.