După succesul seriei Luis Miguel, artiștii vor să-i calce pe urme și să-și spună povestea prin intermediul unor documentare sau chiar seriale. Maluma nu se lasă mai prejos, iar YouTube va lansa primul său film despre "Pretty Boy" în 2019.

Documentarul va include o serie de fișiere și înregistrări video cu sesiuni de înregistrări din studio, imagini de la concerte, din vacanțe și chiar momente intime de familie, de pe vremea în care Maluma era doar un băiat din Medellin.

"Când am început, la concertele lui veneau trei mii sau patru mii de oameni, iar acum adună chiar și 400 mii; am avut noroc, pentru că am văzut în el artist care avea să devină de talie mondială„ - a spus Sergio Pizzolante, producator executiv al filmului. "Am început să îl urmăm în mai multe locații, din Argentina, Europa, Mexic, America de Nord și vom mai înregistra câteva lucruri înainte de sfârșitul anului", a adăugat Pizzalonte.

Deși nu a fost încă lansat, "Art of Dreaming" ("Arta de a visa") promite să fie deja unul dintre cele mai de succes documentare de pe YouTube în 2019.