Fanii lui Lady Gaga știu că artista nu a avut o copilărie ușoară. Mama ei, Cynthia Germanotta a făcut declarații uimitoare despre depresia artistei și despre cum au trecut amândouă peste clipele grele.

Lady Gaga vorbește mereu deschis despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat, dar, de data aceasta, mama ei a fost cea care a oferit tuturor detalii mai puțin plăcute despre copilăria artistei.

”Încă din școala generală, pentru că era deosebită, a început să se confrunte cu diverse probleme. Vorbesc despre a fi izolată de cei din jur. Umilită, Hărțuită. Și a început să își pună diverse întrebări despre ea și să pună la îndoială abilitățile sale. Și atunci a apărut depresia.”

 În 2012, Lady Gaga împreună cu mama ei au creat Fundația Born This Way. ”Este ceva foarte, foarte personal pentru noi și are legătură cu problemele prin care ea a trecut în adolescență. Își dorește o lume în care tinerii să fie mult mai bine pregătiți să lupte cu problemele pe care le au decât a fost ea.”