Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Liam Hemsworth a lipsit de la premiera filmului în care joacă, „Isn’t It Romantic”. 

Miley Cyrus a mers singură la premiera filmului respectiv, pentru a-și susține soțul absent de la eveniment. A purtat o ținută Maison Valentino, iar apariția ei a atras toate privirile. Miley a declarat că Liam are pietre la rinichi și că a avut nevoie de spitalizare.

Deși gestul lui Miley este unul adorabil și emoționant, mesajul și imaginele postate pe Instagram sunt cele care au atras atenția tuturor.

„Sunt atât de mândră de soțul meu atrăgător și de noul lui film #IsntItRomantic. Din nefericire el nu a putut veni la premieră din cauza unor probleme de sănătate… dar își revine și are nevoie de timp de odihnă/vindecare. Este dificil pentru artiști să se pună pe primul loc, înaintea proiectului, dar de data asta a fost crucial… Sunt mândră să îl reprezint pe el și munca lui incredibilă. Sunt atât de fericită să îl văd strălucind în această comedie! El este cel mai amuzant om pe care îl cunosc, iar lumea are ocazia să îl vadă pe Liam așa cum îl văd eu în fiecare zi… cea mai norocoasă!”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I did it for @liamhemsworth (but I also did it for @maisonvalentino ) ❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe