Miley Cyrus a încheiat anul 2019 cu o intervenție la corzile vocale, ceea ce a făcut-o să ia o pauză de concerte. Artista a fost sinceră cu fanii și a făcut primele declarații despre acea perioadă.

”Gata cu exercițiile de voce după perioada de reabilitare. Un truc care dă rezultate este să îți antrenezi un alt mușchi astfel ca gâtul să fie distras, să nu pui presiune pe corzile vocale, iar facând asta îți menține bărbia și gâtul paralele, astfel încât simți mai puțină durere. Totul este atât de divin zilele acestea și mereu a fost asa. Uneori, este mai dificil să fii conștient de magie. Cred că operația la corzile vocale de la sfârșitul anului trecut a fost un cadou pentru mine, mi-a oferit timp să mă focusez pe ceea ce contează. Pregătiți-vă!”, a declarat Miley.

Cody, iubitul lui Miley Cyrus a făcut dezvăluiri despre noul album pe care îl va lansa. Artistul australian se pare că nu exclude ideea unei colaborări cu iubita lui, Miley Cyrus. ”Cu siguranță. Avem deja în plan asta. Avem deja piesele și ne gândim care ni s-ar potrivi mai mult. Noul meu album va fi foarte bun. Va fi un album cu mai multe piese rock”, a declarat Cody la petrecerea Men of the Year.