Miley Cyrus şi Liam Hemsworth nu mai formează un cuplu. Cei doi aveau de ceva timp probleme în relație. Deși fanii sunt șocați de anunț, apropiații cuplului se așteptau la această ruptură.

Cei mai mulți oameni au considerat că Miley este de vină, din cauza interesului ei pentru femei și a imaginii pe care și-a creat-o în ultimii ani. „Toată lumea crede că Miley este problematică și imatură și iubește să petreacă, în timp ce el este un surfer liniștit, însă asta nu este chiar adevărat. Liam petrece mult cu prietenii lui, iar Miley crede că ar fi trebuit să treacă deja peste această etapă”, a declarat un prieten de-al lui Miley.

„Ea l-a sprijinit în momentele în care lucrurile erau întunecate, însă este dificil. Este un lucru care a cântărit pentru Miley și relația lor. El se poate răsti la ea și urăște atenția pe care o aduc schimbările din relația lor. El iubește că ea are propria carieră și propriile interese, însă și-ar dori o soție care să-i gătească și să stea acasă cu copiii”, a declarat un apropiat de-al cuplului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throne 👑

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on