Mira, la fel ca multe alte vedete din întreaga lume, se află în izolare de săptămâni buni. Artista a decis să vorbească despre această perioadă dificilă pentru toți.

"Sunt aproape 6 săptămâni de cand m-am izolat. Nu am mai ieșit din casă absolut deloc. Doar la câteva zile ies pentru cumpărături, și în curtea casei în care locuiesc, la soare și aer curat.", a declarat Mira. 

Mira este o persoană activă, iar statul acasă a venit ca o provocare pentru artistă: "Cred că provocarea supremă pentru mine este să stau locului și să mă bucur de timpul liber pe care îl am. Eu fiind mereu într-o alergare continuă, să stau pur și simplu și să mă bucur de acest timp, este dificil și cred că majoritatea persoanelor din generația mea se confruntă cu aceeași problemă."

Artista își găsește lucuri de făcut, pentru ca timpul să treacă mai repede: "Îmi place foarte mult să citesc și mai ales că acum pot profita din plin, mă bucur foarte tare. O să încerc să fac un top trei al cărților pe care eu le prefer. Vă recomand din suflet cele trei volume de Conversații cu Dumnezeu'- Neale Donald Walsch, Puterea Prezentului'- Eckhart Tolle și Arta de a iubi' – Erich Fromm."