Selena Gomez se simte deja mai bine, după ce a avut o cădere nervoasă și s-a internat din nou la psihiatrie. Cântăreața de 26 de ani suferă de lupus, o boală autoimună incurabilă, precum și de depresie și anxietate.

În 2016, Selena a petrecut 90 de zile în spital, pentru a-și trata problemele psihice și a învăța cum să facă față lupusului. În 2017, a suferit un transplant de rinichi. În ultima săptămână din septembrie, cântăreața a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles de două ori, după mai multe episoade depresive, iar după externare, Selena a ajuns din nou la spital.

Motivul? Rezultatele proaste ale analizelor i-au provocat o cădere nevoasă, urmată de atacuri de panică. „A realizat că are nevoie de ajutor de specialitate pentru a depăşi aceste stări. Este înconjurată de familie şi are tot suportul din partea celor apropiați. Se simte din ce în ce mai bine”, a declarat o sursă apropiată Selenei Gomez, care a continuat: "Se simte deja mai bine decât săptămâna trecută".

TMZ scrie că Selena a primit îngrijiri medicale după ce numărul celulelor albe din sânge a devenit din ce în ce mai mic, din cauza lupusui. "Depresia este ceva cu care se confruntă întotdeauna, dar când se simte foarte rău, Selena se îndepărtează de social media și se retrage în sânul familiei și a prietenilor", a declarat o altă sursă pentru E! News.