În urmă cu câteva zile tot internetul a luat foc la anunțul că Justin Bieber și Selena Gomez au luat o pauză. Cei de la E! Online au fost cei care au aruncat bomba.

Ce s-a întâmplat de fapt? Se pare că Justin și Selena s-au despărțit pentru a 4a oară, din cauza soacrei. Mama Selenei, Mandy Teefey nu vede cu ochi buni relația fiicei sale cu Biebs. Din acest motiv, cele două s-au certat la cuțite înainte de sărbători și-au dat unfollow pe Instagram, iar mama Selenei a ajuns la spital din cauza supărării. 

Maluma a dat lovitura cu noua piesă! 10 milioane de oameni o ascultă în fiecare zi

Dacă inițial Selena a ales să-și urmeze instictul și să-și asculte inima, Selena și Justin au decis acum să ia o pauză de dragul familiei ei, care nu este de acord cu relația lor.

Smiley și-a petrecut "Duminica în familie". Vezi fotografia de 25.000 de like-uri!

"Dacă familia lui Justin o iubește pe Selena, familia Selenei nu are încredere în Justin. Selena a încercat să-i convingă pe ai ei că Justin s-a schimbat, dar ei nu sunt convinși, momentan.”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly. Cu toate astea, Sel și Biebs se pare că vorbesc non-stop, așa că nu au numit-o despărțire, ci doar... ”pauză”.