Ai crede că au o viață perfectă, pentru că au tot ce-și doresc: bani, faimă, admiratori, însă vedetele nu sunt întotdeauna fericite, în ciuda zâmbetului larg pe care îl afișează. Unele celebrități au dat cărțile pe față și au povestit că s-au luptat cu depresia, la un moment dat.

Ultima pe listă: Katy Perry. Artista a dezvăluit într-un interviu pentru revista Vogue Australia că lansarea ultimului ei album, "Witness", a băgat-o în depresie. Materialul discografic nu a avut succesul pe care îl anticipa, așa că artista ajuns în cele din urmă să ceară ajutor specializat.

Katy s-a înscris în cele din urmă într-un program de reabilitare de o săptămână, în California, pentru a-și trata  depresia. „Am avut crize de depresie de situație și inima frântă anul trecut pentru că, fără să-mi dau seama, am pus atât de multă validitate în reacția publicului, iar el nu a reacționat așa cum mă așteptam… iar asta mi-a frânt inima“, a declarat artista.

„Ani de zile prietenii mei s-au dus la tratament și s-au întors revitalizați, așa că am vrut să mă duc și eu. Eram pregătită să mă dezbrac de tot ce ma ținea pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea. Muzica este prima mea dragoste şi cred că universul mi-a spus: 'Ok, vorbeşti despre a te iubi pe tine însăți şi despre autenticitate, dar te voi testa din nou şi îți voi lua plasa de siguranță pe care o găseai în validare. Apoi vom vedea cât de mult te iubești pe tine cu adevărat. Acea perioadă rea plus deschiderea mea către o putere mai mare și reconectarea cu divinitatea m-a ajutat să devin întreagă, așa cum nu am fost niciodată. Mi-a dat o nouă fundație de la care să pornesc. Nu este una materiala, ci este una sufletească >>“, a mai spus Katy.

"Witness" s-a oprit pe locul 6 în topul albumelor din Marea Britanie (UK album charts), spre deosebire de "Prism" şi "Teenage Dream" care au ajuns până pe prima poziție a clasamentului.