După doi ani de relație, Liam Payne şi Cheryl Cole s-au despărțit. Nu a mai contat nici măcar faptul că au copil împreună, mai mic de un an.

Primele zvonuri privind o posibilă despărțire au apărut în urmă cu câteva săptămâni, dar abia acum fostul membru al trupei One Direction și iubita lui au confirmat! Ruptura a devenit oficială, iar Cheryl dă vina pe Rita Ora că le-ar fi stricat relația. Cei doi au colaborat pentru una dintre piesele de pe coloana sonoră a ultimului film din seria "Fifty Shades", iar atunci s-a produs schimbarea.

FOTO | Ea este adevărata doamnă Grey! Soția actorului din "Fifty Shades" seamănă perfect cu Anastasia, personajul din film

Potrivit apropiaților, Cheryl s-a săturat să aibă grijă de copil singură, în timp ce Liam îşi pierde nopțile cu prietenii, sau, cine știe, poate chiar cu "prietena" Rita Ora. În plus, diferența de vârstă dintre ei, ea - 34, el - 24 de ani, se pare că și-a spus cuvântul!

Liam și Cheryl erau împreună din 2016, dar nu erau căsătoriți. S-au cunoscut în 2009, când ea era jurată X Factor, iar Liam își făcea debutul în muzică. Pe vremea aceea, Cheryl era căsătorită cu fotbalistul cu fotbalistul englez, Ashley Cole, de care a divorțat în 2010, din cauza infidelitatății lui. 

Dacă Liam și Cheryl nu se vor înțelege de comun acord, instanța va stabili cine va prelua custodia lui Bear, copilul cuplului, în vârstă de doar 11 luni. Fanii celor doi au observat că sunt "probleme în paradis" de mai multă vreme, după ce nu au mai postat nicio fotografie împreună pe rețelele de socializare din august 2017, iar din octombrie nu au mai apărut nici în public.