După ce-a cucerit pe toată lumea cu hit-urile lansate în ultimul an, ""La Bicicleta" cu Carlos Vives, "Chantaje" - featuringul cu Maluma sau "Me Enamore", Shakira trece prin cea mai neagră perioadă a carierei sale.

Cântăreața anunțase de câteva luni un uriaș turneu mondial de promovare a noului său album, însă a fost nevoită să-și anuleze primele concerte, după ce a rămas fără voce la repetiții, fix înainte de startul "El Dorado Tour".

Știai că Ariana Grande și Selena Gomez nu se suportă? Uite ce au de împărțit!

Acum, Shakira a postat pe Facebook un nou mesaj, al treilea, care i-a întristat și mai tare pe fanii ei. După show-urile din Germania și Franța, artista a anunțat că este nevoită să-și amâne tot turneul european pentru 2018. Medicul i-a recomandat repaos vocal, așa că nu va mai susține nici un concert până la finalul acestui an.

VIDEO: Ăsta e cel mai frumos videoclip lansat în 2017. Îl vei pune pe REPEAT toată iarna!

Situația se pare că este mult mai gravă decât am crezut inițial. Deși nu a mai avut niciodată probleme de acest gen, Shakira a suferit o hemoragie a corzilor vocale, iar ultimul consult medical a arătat că situația nu e deloc favorabilă.