În urmă cu câteva săptămâni, Nicki Minaj şi-a luat prin surprindere fanii: a anunțat că are o relație cu rapperul Eminem, apoi el i-a făcut jocul și a confirmat totul chiar pe scenă, în timpul unui concert.

Deși toată lumea era convinsă că e pe bune, Nicki Minaj vorbește despre singurătate în cel mai recent interviu, acordat pentru revista Elle: "Este prima dată în viața mea când sunt singură. Am avut relații serioase una după alta de la 15 ani. Îmi amintesc că mereu am crezut că pot face orice îmi propun pe cont propriu, însă la un moment dat începeam să pierd din această încredere. Imediat ce am realizat că, de fapt, pot să trăiesc și să respir, să mănânc și să dorm, să merg și să vorbesc fără să am un iubit, ceva s-a schimbat în mine. Sunt o femeie tânără care nu are nevoie de un bărbat care să o întrețină sau care să meargă la serviciu și să-i aducă bani. Nu am fost nevoită să mă vând pentru beat-uri sau pentru vreun contract. Nu am aceste presiuni. Mă trezesc la ce oră vreau și îmi cumpăr tot ce-mi doresc​".

Nicki Minaj apare pe coperta revistei Elle, numărul de iulie, și se pregătește pentru lansarea următorului ei album, al patrulea din carieră,  care se intitulează „Queen” și va apărea pe piață pe 10 august. În plus, unul dintre mesajele noului album e că „este ok să-ți ții picioarele apropiate”, a mai spus Nicki.