Nicki Minaj și Miley Cyrus se află într-o relație tensionată. Se pare că Miley este cea care a creat situația mai puțin plăcută o dată cu versul „I love you Nicki, but I listen to Cardi".

Întrebată ce părere are despre acest vers, Nicki Minaj a fost foarte hotărâtă în afirmații: „Doar găinile vorbesc despre adevăratele regine. M-a jignit fără niciun motiv în acel articol. În locul ei m-aș abține, mai ales că am văzut-o făcând lucruri rușinoase cu Mike WiLL.”

VIDEOCLIP NOU | Nicki Minaj - MEGATRON​

În anul 2015, Miley declara pentru o celebră publicație: „Ceea ce am auzit despre mine suna mai mult a Nicki Minaj. Dacă stăm să ne gândim, Nicki Minaj nu inspiră nimic pozitiv.” 

Nicki Minaj nu a vorbit doar despre cearta cu Miley Cyrus. Aceasta a făcut marele anunț: se va căsători cu iubitul ei, Kenneth Petty. „Vom oficializa relația noastră. Cred că, în sfârșit, primesc ceea ce mi-am dorit foarte mult: fericire. A fost foarte greu să găsesc un loc unde să mă simt bine. Acum, că mă aflu aici, nu vreau să compromit asta pentru nimeni și nimic.”, a declarat Nicki.