Nicki Minaj a stârnit un val de speculații atunci când și-a schimbat numele de pe contul ei oficial de Twitter. Pe Twitter artista poate fi găsită cun numele "Mrs. Petty". Fanii cred că s-ar fi căsătorit în secret cu rapperul Kenneth Petty.

Această schimbare vine după ce în urmă cu 80 de zile ea spunea că se gândește la nuntă, dar nu înainte de a lansa noul ei album. "Mă voi căsători înainte după ce albumul meu va fi lansat. Sunt foarte fericită pentru acest eveniment, deoarece iubitul meu mă face atât de fericită." , a spus artista.

Iubitul ei, Kenneth Petty, în vârstă de 40 de ani, cu care şi-a început relația anul trecut, a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă. La vârsta de 16 ani, acesta a încercat să violeze o tânără, pe care a şi amenințat-o cu o armă albă, şi a fost pedepsit apoi cu patru ani de închisoare. Totodată, în 2013 a fost eliberat condiționat după ce a petrecut şapte ani în închisoare pentru uciderea unui bărbat.

„Vom oficializa relația noastră. Cred că, în sfârșit, primesc ceea ce mi-am dorit foarte mult: fericire. A fost foarte greu să găsesc un loc unde să mă simt bine. Acum, că mă aflu aici, nu vreau să compromit asta pentru nimeni și nimic.”, a declarat Nicki.