Nicole Cherry a împlit recent 7 ani de carieră și a profitat de ocazie pentru a le da fanilor o veste pe care o așteptau de mult timp.

Nicole Cherry s-a transformat enorm de mult de la puștoiaca care cânta ”Memories” până la artista completă de astăzi. Cireșica a vrut să lanseze primul ei album din carieră și, chiar dacă pandemia i-a dat planurile peste cap, artista se ține de cuvânt.

”Astăzi se împlinesc 7 ani de când m-am lansat. Nu-mi vine să cred. Este wow! Cât de multe am realizat alături de voi și datorită vouă pentru că dacă nu ați fi fost voi nu aș fi reușit să mă mențin o dată și nici să am acel boom cu „Memories”. Mă bucur din suflet că îmi sunteți în continuare alături și sper să vă pot încânta și să vă fiu pe plac cu toate piesele pe care urmează să le mai lansez.

Astăzi ar fi trebuit să fac și lansarea albumului. Din păcate, această perioadă nu ne-a ajutat deloc și mai ales că eu vreau să am un eveniment la care să participe toată lumea care a pus o cărămidă acolo pentru Nicole Cherry. Mulțumesc mult.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on