Nicoleta Nucă este însărcinată? Este principala întrebare care încă nu are un răspuns, însă din imaginile surprinse cu ea zilele trecute așa pare. 

Cântăreața a fost surprinsă recent alături de iubitul ei, Alex, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant. Nicoleta Nucă purta o cămașă largă și blugi momfit, care nu lăsau nimic la vedere. În ultima perioadă, vedeta a luat câteva kilograme în plus, lucru perfect vizibil. Mulți s-au dus cu gândul că Nicoleta Nucă este însărcinată, însă ea nu a făcut nicio declarație pe baza acestui subiect.

 „Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă', a declarat Nicoleta Nucă în urmă cu ceva timp.