Noah Cyrus a lansat un nou EP, care se numește „The End of Everything”. Acolo vorbește șo despre cât de greu i-a fost să crească alături de sora ei mai mare, Miley Cyrus.

Noah a făcut un live pe contul ei de Instagram, unde a vorbit mai mult despre mesajul din spatele ultimei sale piese, „Young & Sad”. „Având în vedere familia în care m-am născut, toată lumea mi-a făcut viața complicată pentru că era complicat să fiu sora mai mică a lui Miley. Mereu am simțit că sunt acea persoana de care nu-i pasă nimănui, din cauza lucrurilor pe care oamenii le spuneau despre mine în online.”, a spus Noah, la un moment dat.

„Asta am auzit toată viața mea, în fiecare zi. Ori eram asta, ori nu eram îndeajuns de bună, ori era modul în care arăt sau cel în care mă comport. Așa cum am spus zilele trecute, uneori am senzația că nici nu respir cum trebuie. Cam despre asta e vorba în cântec și am vrut să vorbesc deschis despre toate aceste lucruri, deoarece au însemnat o mare parte din viața mea și, cel mai probabil, nu voi mai vorbi vreodată despre ele. Am vrut să le fac accesibile pentru toată lumea.Toată lumea spune că oferi putere oamenilor atunci când le arăți astfel de lucruri, dar nu pot controla să nu le văd. Sunteți tineri, știți cum e internetul. A fost foarte greu pentru mine, iar melodia asta este destul de grea și ea”, a mai spus Noah plângând.