Noaptea Târziu este cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiază cele mai mari hit-uri. Astăzi, băieții împlinesc 6 ani așa că să curgă urările!

Noaptea Târziu sau Emi, Cuza și Cucu sunt trei vloggeri talentați care au reușit să cucerească publicul cu parodiile lor. Astăzi se împlinesc 6 ani de când băieții au urcat primul videoclip pe Youtube. Atât parodiile, cât și piesele proprii adună milioane de vizualizări, iar băieții se pot lăuda cu un canal de Youtube cu 1.81 milioane de abonați.

Dacă cei cinci ani i-au prins pe băieți pe scena FORZA ZU de la Galați, cei șase ani de creație i-au prins pe băieți muncind la renovarea studioului de înregistrări. Cuza a profitat de ocazie și a transmis un mesaj pe Insta Stories la ceas aniversar.

”Astăzi facem șase ani de când am postat primul video pe Youtube. Trebuie să vă mulțumesc și să spun un singur lucru: Noaptea Târziu este oglinda efortului. E cea mai sinceră chestie, cât îi dai, atât primești. Mulțumim din suflet că sunteți alături de noi. Mulțumim că după șase ani nu ne-a murit pasiunea și încă avem șansa să facem cel mai plăcut job.”