Ca la fiecare sfârșit de an a venit timpul să tragem linie, să analizăm ce s-a întâmplat și să stabilim obiective noi pentru ce va urma. Una peste alta, cu bune cu rele, 2017 se încheie aici!

În caz că sunteți curioși de pe acum să aflați cum va arăta 2018, Facebook IQ, divizia de marketing și "insights" a făcut un "preview" al anului care va urma.

 

Mic dejun de vedetă. Uite ce mănâncă artiştii tăi preferați dimineața!

Iată 16 trenduri pe care o să te saturi să le vezi pe Facebook în 2018!

Produse de o singură mărime - simplitatea va fi cuvântul de bază, totul urmând să se învârtă în jurul calității

Cumpărături cu ambalaje masive, care-ți "iau ochii"

Bitcoin și alte "cryptomonede"

Femeia "la putere" - Facebook a înregistrat o ascensiune uriașă în numărul de subiecte trendy adresate femeilor, iar brand-urile și-au dat seama că trebuie să se orienteze către femei , pentru a le face mai interesate să le cumpere produsele.

Timp liber și sărbători - orice ai face, la serviciu, acasă sau în vacanță, nu uita să postezi și pe Facebook!

Jucării hardcore și de zbor - Ține minte cuvântul "midcore". O să-l auzi peste tot! Este vorba despre acele jocuri mobile care dau dependență și devin din ce în ce mai complexe. Datorită kitului AR de la Apple și upgrade-urilor la tablete și display-uri de telefon, accentul va fi mai mult ca oricând pe indivizii care nu se înghesuie pe console, ci pe dispozitive portabile.

Dependența social media - Cine mai așteaptă să ajungă la birou pentru a comenta emisiunile lor preferate, când o poți face în timp real?

Mâncăruri exotice - Uită de pizza și chinezesc! 2018 va fi anul bucătăriei internaționale. Potrivit Facebook, alimentele din Bangladesh și India (printre altele) au fost extrem de populare în ultimii doi ani și vor exploda odată ce ajungem în 2018.

Comandă acasă - "minuturile" comandate din oraș îți vor face viața mai ușoară și mai aromată, acasă

Nici o masă fără o "captură" pe Instagram

Terapii naturiste - În loc să iei pastile cu pumnul, terapiile alternative vor avea tot mai mulți adepți în 2018.

Meditația - a fost la mare modă în 2016, în timpul alegerilor din SUA, și e de așteptat să revină la putere în 2018. Gândiți-vă doar că e modul cel mai simplu și nedistructiv de a vă elibera de stres.

Muncim în echipă, ne distrăm în echipă - în pauzele de la serviciu, bineînțeles!

"Realitate augmentată" - Uită de VR! AR va fi trendul în 2018. Actualizați-vă telefonul, familiarizați-vă cu ceea ce poate face și pregătiți-vă pentru a avea cea mai distractivă experiență pe care ați avut-o vreodată cu un smartphone.

Boți și inteligență artificială -  2018 va fi anul creșterii vorbitorilor inteligenți, a asistenților și a roboților. Este timpul să îmbrățișăm viitorul așa cum e.

Produse inteligente, personalizabile - Dispozitivele controlate vocal vor deveni un lux tot mai accesibil tuturor.

Sursa