Adele și soțul ei, Simon Konecki, se pregătesc să divorțeze după 7 ani de mariaj. Cei doi s-au căsătorit în secret, iar totul s-a aflat abia în 2017 după ce artista britanică s-a dat de gol în timpul speech-ului susținut la ceremonia de decerare a premiilor Grammy. Atunci, ea a mulțumit mai multor persoane, inclusiv soțului ei.

Acum, Adele și-a luat fanii prin surprindere din nou. Artista a anunțat prin intermediul agentului său că ea și soțul ei, s-au despărțit: „Adele și partenerul ei s-au despărțit. Ei sunt dedicați creșterii cu afecțiune a fiului lor. Au cerut întotdeauna să le fie respectată intimitatea și nu vor face alte comentarii”.

Adele și Simon Konecki au  împreună un băiețel de șase ani, pe nume Angelo. Deși nu au dezvăluit motivul rupturii, diferența de vârstă pare să-și fi spus în cele din urmă cuvântul. Adele a împlinit de curând 30 de ani, iar soțul ei, 45 de ani. Despărțirea ar fi avut loc înainte de Crăciun, iar cei doi au de împărțit acum o avere de 145 de milioane de lire sterline, Adele fiind una dintre cele mai bine plătite artiste din lume.