Justin Bieber știa exact ce face atunci când a fost văzut în compania unei domnișoare misterioase, marți noaptea, la concertul lui Craig David de la The Roxy din West Hollywood, California. În timp ce Selena Gomez petrecea alături de cei mai apropiați prieteni pe yacht în Australia, Biebs s-a gândit să o facă geloasă.

Cel puțin asta susțin sursele din anturajul artistului de 24 de ani, citate de ET: "Bieber știe că tot ce face, tot ca el va ieși, iar noaptea petrecută alături de frumoasa blondă a fost cu intenție. Gomez este în afară pentru a se distra cu prietenii ei și astfel el a vrut să-i arate că și el poate merge mai departe și să se distreze. Și, să fiu sincer, sunt sigur că o parte din el vrea să o facă pe Selena un pic geloasă"

FOTO | Selena Gomez s-a tuns! N-ai mai văzut-o niciodată cu părul atât de scurt!

N-au trecut nici 24 de ore de atunci, că paparazzi au avut grijă să afle cine e tipa care a dansat în brațele lui Justin toată noaptea. O cheamă Baskin Champion, are 22 de ani, iar cel care le-a făcut cunoștință este prietenul apropiat al lui Biebs, Patrick Schwarzenegger. De altfel, Schwarzenegger, în vârstă de 24 de ani, are o relație cu modelul Abby Champion, sora mai mică a lui Baskin.

 

@tirro_

A post shared by baskin champion (@baskinchamp) on