Zayn Malik a lansat joi "Let Me", o piesă despre fosta sa iubită, Gigi Hadid, dacă e să ne luăm după spusele fanilor. Videoclipul este presărat cu o mulțime de scene hot, iar toată lumea este de părere că tipa cu care se sărută Zayn la un moment dat seamănă perfect cu Gigi.

La fel ca în videoclipul piesei "Dusk Till Dawn", în care apare alături de Jemima Kirke, cântărețul de 25 de ani a ales tot un super model să-i fie alături. Se numește Sofia Jamora, are 20 de ani, și este manechin de lenjerie intimă. La ce fotografii postează, nici nu e de mirare că are 1,7 milioane de followeri pe Instagram. 

 

 

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on

 

 

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on

 

 

🍁

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on

Deși la începutul clipului Zayn și frumoasa Sofia par că nu se cunosc, lucrurile devin rapid extrem de încinse, printr-o serie de flashback-uri, iar versurile fac atmosfera și mai fierbinte: "Baby let me be your man. So I can love you. And if you let me be your man, then I'll take care of you."

De altfel, clipul pare inspirat din plin din "Pillowtalk", videoclipul în care Zayn a avut-o alături pe fosta sa iubită, Gigi Hadid.