Zayn și Gigi Hadid au luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul despărțirii. După doi ani de relație cel mai frumos cuplu de la Hollywood și-a spus adio. Atât Gigi cât și Zayn au postat pe rețelele de socializare mesaje emoționante, dar fără a da prea multe detalii legate de motivul rupturii.

Din câte se pare, Zayn și Gigi au decis să se despartă din cauza distanței și a programului foarte aglomerat. O sursă din anturajul lor a declarat pentru The Sun: "Ei nu mai sunt un cuplu, dar rămân apropiați și se susțin unul pe celălalt. Adevărul este că au avut o relație la distanță, fiind împreună de mult timp. Amândoi au un program de lucru foarte încărcat, iar asta ar pune presiuni asupra oricărei relații. Din acest motiv au decis să se rupă definitiv pentru moment. Nu a fost o despărțire urâtă, astfel încât nimeni nu exclude o reunire în viitor, dar deocamdată nu se gândesc la asta."

Zayn nu vrea să mai audă de Gigi Hadid. Ce decizie a luat la scurt timp după anunțul despărțirii?

Zayn și Gigi vor să rămână prieteni și au spus în postările lor pe Twitter că se vor susține reciproc și în continuare, indiferent de ce le rezervă viața.