Ami este genul de artistă care demonstrează, o dată în plus, că "esențele tari se țin în sticluțe mici". Deşi e mică de statură, înălțimea nu a împiedicat-o să aibă fanii la picioare, iar de curând a dezvăluit și un secret, bine păstrat până acum.

Cu piese de zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, n-ai zice că Ami e doar o mână de om. Cu toate astea, are doar 1,54 m înălțime și o problemă mare: e nevoită să-și modifice toate hainele la croitoreasă.

Ami poartă mărimea XS și fiind și mică de statură îi este aproape imposibil să-şi găsească haine pe măsura ei. Prin urmare, și-a făcut abonament la croitoreasă și a povestit asta într-un interviu pentru Click!: “Se întâmplă în general să îmi fac ținute la comandă, foarte rar mi se întâmplă să împrumut ceva de la o prietenă din cauză că sunt foarte micuță, port haine XS şi XXS. Îmi comand majoritatea hainelor de pe Internet. Orice lucru cumpărat din magazin am ajuns să îl duc la croitoreasă, am abonament la ea pentru că merg periodic la atelier. Îmi modific orice, tricouri, blugi, totul”.