De aproape 6 ani, Antonia încearcă să divorțeze de fostul ei soț, Vincenzo Castellano, fără prea mult succes. Cei doi se luptă pentru custodia fetiței lor, Maya, în vârstă de 8 ani.

Deși a depus actele de divorț la finalul anului 2013, se pare că procesul e departe de a se termina. Instanța din Italia a aprobat abia acum cererea artistei de a efectua ancheta socială în casa în care locuiește fiica acesteia, semn că procesul de divorț este abia la început.

TOP 10 piese care au înnebunit planeta vara aceasta. Care e preferata ta?

Antonia, care între timp și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cu care are doi băieței, are mai mult de furcă pentru că fostul ei soț este cetățean italian. Astfel, actele și procedurile au un traseu mult mai lung de urmat - de la Ministerul Justiției, la Ministerul Afacerilor Externe din România, apoi la Ministerul de Externe din Italia, Ministerul Justiției din Italia și, în final ajung la instanța judecătorească.

„Procesul de divorț al Antoniei mai are ceva de așteptat. Am avut termen în luna februarie, la instanțele din Italia și abia acum am primit aprobarea pentru efectuarea anchetei sociale la domiciliul Mayei (n.r. – fiica artistei, care trăiește la Napoli, alături de familia tatălui său)”, a declarat, pentru Libertatea, avocatul artistei, Ioan Todan.