2019 a început cu o despărțire în lumea vedetelor de peste Ocean. După câțiva ani de relație, unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood a decis să-și spună adio. Vorbim despre Zayn și Gigi Hadid. Cei doi nu sunt la prima ispravă de acest gen, astfel că fanii au început deja să spere într-o împăcare.

„Totul s-a consumat", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly. Și cei de la E!News susțin că cei doi s-au despărțit, deși, inițial, site-ul vorbea doar de o pauză. Până acum, nici Zayn și nici Gigi Hadid nu au confirmat informația.

Cei doi au fost văzuți împreună tot mai rar încă din noiembrie, iar momentul în care a avut loc despărțirea rămâne doar la nivel de speculație. De altfel, în toamnă, Zayn a fost în centrul unui scandal de infidelitate. Artistul ar fi călcat strâmb în perioada în care Gigi Hadid a pus pauză relației, iar el ar fi ales să se consoleze în brațele unei maseuze, cu 16 ani mai mare decât el.

Zayn și Gigi s-au mai despărțit în martie anul trecut, iar de atunci au decis să-și țină relația departe de ochii curioșilor.