Sănătatea mentală nu mai este demult un subiect de tabu printre vedete. Demi Lovato a avut probleme cu alcoolul și drogurile și a ajuns la reabilitare, Selena Gomez a ajuns la psihiatrie din cauza depresiei și anxietății, iar Taylor Swift a luat o pauză de la rețelele de socializare, sătulă să mai citească comentarii negative.

Acum, Bebe Rexha își trece și ea numele pe listă. Artista a mărturisit că a căzut în depresie și... nu doar atât! A fost diagnosticată cu tulburare bipolară. "Uneori mă simțeam atât de rău încât nu vroiam să ies din casă sau să fiu înconjurată de oameni, iar alteori simțeam o stare de bine care nu mă lăsa să dorm, să lucrez sau să compun. Acum știu de ce.", a dezvăluit Bebe Rexha într-o serie de postări pe Twitter.

10 superstaruri care au recunoscut că sunt bipolare

La 29 de ani, Bebe Rexha recunoaște că este bipolară și spune că nu se mai simte "rușinată" din acest motiv. Cântăreața speră doar ca fanii să o accepte așa cum e: "Nu vreau să vă pară rău pentru mine. Vreau doar să mă acceptați. Asta e tot. Vă iubesc!".

Bebe Rexha a vorbit pentru prima oară despre depresie în vara anului 2018, imediat după ce a lansat "I'm a Mess", o piesă despre care a recunoscut că e inspirată din viața ei personală.