Coachella e unul dintre cele mai tari festivaluri din lume! În fiecare an, mii de oameni se adună în California ca să vadă cei mai tari artiști în concerte FORZĂ, pe bandă rulantă! Cine are norocul să meargă anul acesta va avea parte de un line-up de vis! Dacă nu ți-ai pus bani deoparte, mai ai timp pânâ la primăvară!

Dacă anul trecut a ratat prezența fiind însărcinată cu gemeni, Beyonce va fi capul de afiș al ediției din 2018, alături de Eminem. Cei doi au lansat de curând o super piesă, "Walk On Water".

TOP 10 ținute cu care Jennifer Lopez a întors toate privirile în ultimul an

Coachella a fost de-a lungul timpului festivalul la care au fost prezente mai toate vedetele și la care într-un fel sau altul a fost un fel de fashion walk. Care pe care, cine are cele mai mișto încălțări, cele mai beton ținute și cele mai interesante frizuri. Să nu mai vorbim de muzică...

ASCULTĂ | Astea sunt melodiile care "se bat" la Globurile de Aur, ediția 2018. Cine va câştiga?

Organizatorii au anunțat line-up-ul, iar cei mai tari artiști ai momentului vor fi acolo!  De la Cardi B, Migos și Post Malone până la Portugal. The Man, Haim, Kygo sau Jamiroquai. 

 

Festivalul se întâmplă în perioada 14-21 aprilie! Ce să mai spui? Nebunie curată! Cum crezi că ar fi dacă ai ajunge la Coachella?