E grea viața de vedetă. Cum Calvin Harris s-a despărțit recent de Taylor Swift şi încă nu s-a afişat în public cu vreo nouă cucerire, paparazzi umblă tot pe urmele lui doar doar l-or prinde cu vreo domniță.

PIESĂ NOUĂ: Calvin Harris & Dizzee Rascal - Hype

Aşa se face că a fost implicat într-un nou accident auto. De data asta unul minor. Şi-a zgâriat uşa de un perete în timp ce încerca să scape de paparazzi. Incidentul a avut loc la ieşirea din sala de gimnastică pe care DJ-ul o frecventează în Beverly Hills.

ASCULTĂ: Aşa sună remixul piesei "Cheap Thrills" de la Sia, cu Nicky Jam

Imediat ce Calvin Harris s-a urcat în maşină un fotograf i-a apărut în față şi l-a întrebat cu cine se întâlneşte. Artistul a uitat că avea uşa din spate încă deschisă, a demarat în trombă şi s-a ales cu o lovitură de toată frumusețea. Imaginile au fost surprinse pe camerele paparazzilor.

La câteva ore de la incident DJ-ul şi-a cerut scuze pe contul său de Twitter şi a scris că îşi dă seama că respectivul fotograf îşi făcea doar meseria.

Calvin Harris a mai fost implicat într-un accident auto mai serios pe 21 mai în timp ce făcea o deplasare între Los Angeles şi Las Vegas. S-a ales cu mai multe tăieturi pe față şi şi-a anulat câteva concerte. La scurt timp a urmat despărțirea de Taylor Swift.