Fericirea nu a durat prea mult pentru Cardi B și rapperul trupei Migos, Offset. Cei doi s-au despărțit la un an de la nuntă.

"Lucrurile n-au mai mers între noi de mult timp și nu este vina nimănui", a dezvăluit Cardi B, într-un video postat pe Instagram. Rapperița spune că au încercat să treacă peste probleme, dar că ea și Offset vor rămâne foarte buni prieteni și parteneri de afaceri: "Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri – este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp. Nu este vina nimănui, bănuiesc că am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele".

7 super-staruri care au avut curajul să iasă pe stradă fără pantaloni | #NoPantsTrend

Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în septembrie 2017 și au împreună o fetiță pe nume Kulture, în vârstă de 4 luni. Cei doi au dezvăluit că s-au căsătorit abia în iunie 2018.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There you go..peace and love

O postare distribuită de CARDIVENOM (@iamcardib) pe