Nu e ușor să fii actor, iar cei care practică această meserie știu că trebuie să facă multe sacrificii pentru un rol. Pe lângă faptul că nu au voie să vorbească despre ce se întâmplă în film înainte de lansare, nu au voie să-și schimbe look-ul sau să se accidenteze, uneori, producătorii le cer lucruri de-a dreptul... ciudate. 

Câțiva actori din serialul fenomen ”Game Of Thrones” au povestit care au fost cele mai ciudate lucruri pe care producătorii le-au cerut să le facă. Sophie Turner, cea care o interpretează pe Sansa Stark, a povestit că, la un moment dat, când filma pentru sezonul cinci, producătorii i-au cerut să nu se mai spele pe păr. Pentru a obține acele coafuri din serial, era nevoie de un păr texturat și nespălat de câteva zile. Sophie a povestit că devenise dezgustător, pentru că uneori treceau destul de multe zile între filmări.

Kit Harington, alias Jon Snow, era obligat prin contract să își mențină părul lung și să nu se tundă cât timp show-ul a fost în producție. În timp ce actrițele aveau la îndemână peruci, el nu a fost la fel de norocos și a fost nevoit să-și păstreze părul lung chiar și între sezoane.