J Balvin a lansat un remix pentru ”Mi Gente” cu vocea lui Beyonce și toată lumea a luat-o razna. Mulți s-au întrebat cum a ajuns Queen B. să cânte pe un remix, iar misterul a fost elucidat. 

Sigur că exista precent, Justin Bieber pe ”Despacito”, dar totuși, Beyonce e Beyonce! J Balvin a povestit pentru BuzzFeed cum a ajuns să lanseze varianta cu vocea divei pop: fetița lui Beyonce, Blue Ivy, era înnebunită după melodia ”Mi Gente”, iar asta l-a ajutat destul de mult. ”Cred că Beyonce s-a plictisit să o audă pe fetița ei cântând toată ziua și toată noaptea melodia. Într-o zi, eram în studio în New York și o fată care lucrează cu Beyonce mi-a spus că Blue Ivy iubește cântecul”, a povestit Balvin. 

I-a propus lui Beyonce să cânte în spaniolă o parte din melodie, dar nu se aștepta ca ea să accepte. Două zile mai târziu, i-a spus da. ”Aproape că am leșinat”, recunoaște J Balvin.

Beyonce a donat încasările din vânzarea remixului pentru victimele uraganelor care au lovit Puerto Rico, Mexic și Caraibe.