Demi Lovato a îmbrăcat rochia de mireasă în cel mai nou videoclip și internetul a luat-o razna. Artista este abandonată în fața altarului, iar ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai frumos moment din viața unei femei se transformă într-un coșmar. 

Demi a lansat piesa ”Tell Me You Love Me”, iar în videoclip a îmbrăcat rochia de mireasă. Partenerul lui Demi este nimeni altul decât actorul Jesse Williams, pe care multă lume îl știe din serialul Grey's Anatomy. 

Cei doi formează un cuplu care se ceartă non-stop, dar care ajunge în fața altarului până la urmă. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată, pentru că Jesse se hotărăște că nu e pregătit pentru așa ceva și o părăsește pe Demi chiar la altar. Artista trăiește cel mai mare coșmar al unei femei, de față cu toată lumea invitată. 

Piesa este excelentă dacă vrei să treci peste o despărțire, la fel ca tot albumul, de altfel. Melodia dă și titlul celui de-al șaselea album semnat Demi Lovato și e tot ce-ți trebuie dacă te-a părăsit iubitul când ți-era lumea mai dragă.